Vil du jobbe hos oss?

Steinerskolen på Skjold ligger i naturskjønne omgivelser ved Nordåsvannet i Bergen. Vi har grunnskole steinerskole og både grunnskole og videregående helsepedagogisk steinerskole under samme tak. Vår 1. klasse er tilknyttet Rosenhagen Steinerbarnehage. Klassene våre gjennomfører årlige turer med flere overnattinger, og alle medarbeidere ved skolen kan være aktuelle deltagere.

Noen av våre gode kolleger går over i pensjon, og vi har behov for en variert bukett av nye medarbeidere, noen til våren og flere fra skolestart høsten 2021. Vi kan tilby gode arbeidsbetingelser og et raust arbeidsklima i et inspirerende miljø.

Vi søker:

– lærere til barnetrinnet,

– to-lærere barnetrinnet,

– medarbeidere til administrasjonen,

– vikarordner

– lærere som elsker kunstneriske og praktiske fag, ikke minst skolehage og friluftsliv.

Dine kvalifikasjoner:

Du er en trygg og omsorgsfull voksen som kan arbeide selvstendig. Du har gode samarbeidsevner, er lyttende og bidrar der du kan i en hverdag som alltid bringer noe nytt. Vi ønsker nye kolleger som har erfaring med eller kjennskap til steinerpedagogikk. Det er ikke et absolutt krav, men du må iallfall ønske å tilegne deg steinerpedagogisk kompetanse gjennom kurs og opplæring.

Personlig egnethet vektlegges.

Før ansettelse må det fremlegges politiattest ikke eldre enn tre måneder.

Hos oss får du:

Et vennskapelig arbeidsmiljø med kolleger som brenner for steinerpedagogikken.

Gode muligheter for utvikling og videreutdanning i steinerpedagogikk.

Lønn etter vårt eget lønnssystem.

Søknader behandles fortløpende.

Søknaden sendes til: skjold@steinerskolen.no