Fredagslappen

Fredagslappen 21. september 2018

Barnehagen og 1. klasse
Vi minner om dugnad i Rosenhagen i morgen, lørdag 22.sept.  kl. 10-13.

Fredag 28. september feirer vi Mikaeli i barnehagen og 1. klasse. Barna må da være kommet til kl. 9.00.

Fritidshjem i høstferien
Snart er det høstferie. Fritidshjemmet er da åpent fra kl. 09.00 – 15.00. Siste frist for påmelding er FREDAG 28. SEPTEMBER. Hilsen Hilde mob: 40525099

Tomgangskjøring på parkeringsplassen
Vi henstiller til alle om å slå av bilmotoren når bilen står på parkeringsplassen.

Gjenbruk
7. klasse ønsker tynne ullgensere (de kan gjerne være hullete og flekkete – det klipper vi bare bort) til sine Waldorfdukker som de syr i håndarbeidstimene. Leveres til klasselærer. Hjertelig takk.

Mikaelifeiring
I år skal alle 2. – 10 kl., i fellesskap, sette opp spill til Mikaelifeiringen. Spillet skal vises for foresatte og andre interesserte torsdag 27. sept. kl. 18.00.
Viktig info: Elevene må være på skolen senest kl. 17:30 for å ta på kostymer og gjøre seg klare. Skuespillet begynner når fakkelbærerene kommer ned til parkeringsplassen og viser vei. Publikum følger da stille bak fakkelbærerene opp til utescenen.
Velkommen til en uforglemmelig opplevelse!

Prosjektuke
I uke 39 blir det prosjektuke med øvelser og forberedelser til spillet. Denne uken slutter skolen kl. 13.00 hver dag. SFO er åpen etterpå. Vi skal øve mye skuespill ute, så elevene må være godt kledd.

NB! Padlegruppen i 9. klasse skal padle kano på onsdag mellom 13 og 14.30, da får de gjennomført sitt padlekurs, og de kan få sitt padlesertifikat.
Hold av ettermiddagen og kvelden 27. september.

NB! Matpakke hele uken. Kantinens kokker er på studiereise til Järna og grunnskolen har prosjektuke.

Vi ønsker alle en riktig god helg!