Fredagslappen

Fredagslappen, onsdag 9. mai 2018

Barnehagen og 1. klasse
Barnehage og 1. klasse er åpen fredag 11. mai.  Men fredag 18. mai er planleggingsdag.

Vi nyter våren som er kommet for fullt, og minner om at barna må få med seg solkrem, lettere sko, jakker/tynne dresser og tynne luer.

Elevdugnad
Mandag 14. mai skal 2. – 10. klasse bruke deler av dagen til å gjøre uteområdet fint til 17. mai og sommer. Alle må ha med klær som tåler litt skitt og jord.

SFO
Fristen for å søke plass ved SFO er 31. mai. Søknadsskjema ligger vedlagt fredagslappen. Man kan også få skjema ved henvendelse til kontoret.

Velkommen til hyggelig 17. mai-arrangement ved Steinerskolen på Skjold –  OPPDATERT
-Oppstilling på Lagunen kl. 10.30. Skolens plass er i rode 2, bak Apeltun skole og før Speiderne 1. Øvsttun.
– 10.40: Tale for kongen.
– Vi synger 3 vers av «Ja, vi elsker».
– Tale til Fanabygden.
– Vi synger 5 vers av Fanasangen.
-Prosesjonen starter ca. kl. 11.00 og følger Fanaveien mot Nesttun, svinger av ved taxiholdeplassen og inn i gågaten.
13.00 – Tale ved byråd Dag Inge Ulstein. Musikk ved Skjold og Nesttun Janitsjar.

Umiddelbart etter togets slutt kjører skolens buss til skolen med arrangementsledere (foreldre og barn i 3 og 4 klasse), og fyller opp med andre som vil sitte på. Det kjøres fortløpende flere turer etter behov. Møt opp ved tilhengerne ved Circle K (tidligere Statoil) stasjon på Nesttun.

Pris: 20 kroner per pers, maks 100 pr familie, betales kontant til sjåfør, ev. vippses. Ca kl. 14.00 starter arrangementet på skolen. Elevprogram med tale for dagen ved 10. klasse, kafé, kiosk, orkester, leker og underholdning for store og små.
Ferdig ca. 1530.

NB: Det er i år mulig å betale med Vipps på kaféen på skolen.
Vel møtt!
Hilsen 17. mai-komitéen

Kontakt med skolen
Fra 11. – 16. mai vil det være redusert kapasitet til å ta i mot henvendelser på kontoret. Ring ev. lærerværelse (55112384) eller daglig leder (55112382).

Minner om elevfri fredag 18. mai – klemdag.

Søknad om reduksjon i skolepenger
Skjema før søknad om reduksjon i skolepenger er oppdatert. Du finner det her.

Årsmøte i FAU
Det blir årsmøte i FAU tirsdag 5. juni. Innkalling kommer senere.
Hilsen Kathrine Bauck-Nordeide

Meny i kantinen uke 20: