Fredagslappen

Fredagslappen 27. januar 2023

Barnehagen og 1. klasse

Karneval for 1. klasse og barnehagen blir fredag 17. februar. Årets tema er; Fest i EventyrskogenSå her er alle, både mennesker og dyr velkommen til fest.
For 1. klasse er det påmelding til skolens SFO, for tilbud i vinterferien.

Vinterturene står for døren
Allerede i uke 7 drar den første klassen av gårde.
Fint om dere foresatte sjekker utstyret før turen – rett størrelse på skisko og ski som passer til skoene mm.
Plan for alle turene:

Uke 7: 5. klasse til Brandset, 13.-16. februar
Uke 8: 6. klasse til Brandset, 20.-23. februar

Uke 9: VINTERFERIE
Uke 10: 3. klasse til Brandset, 6.-9. mars
Uke 10: 8. – 10. klasse til Kvamskogen, Wallemtunet, 6.-9. mars

Uke 11: 2. klasse til Brandset, 14.-16. mars

Uke 11: 7. klasse til Vikinghytten på Mjølfjell, 13.-16. mars
Uke 12: HP-ungdomstrinn til Vikinghytten på Mjølfjell, 20.-23. mars
Uke 13: 4. klasse til Brandset, 27.-30. mars

Innspilling av reklamefilm for skolen

Fokuset i filmen er «Hender i arbeid».
Opptakene til filmen ble som planlagt gjennomført onsdag 1. februar. Det ble en veldig fin gjennomføring der vi tok opptak av elever i 1., 6. og 9. klasse. I tillegg fikk vi med trommende hender i 8. klasse og elever fra Hp-ungdomsskole som var ute på Nordåsvannet og padlet. Vi anbefaler dere å se filmen som er laget for vårt videregående trinn. Vi bruker samme fotograf, og lager en lignende film for grunnskolen. Fotografen er Anders Jørgensen i Feber Film.  Dere kan se filmen om videregående her: Hjem (steinerskolen-skjold-vgt.no) (skroll litt ned på siden). Vi gleder oss til å se den ferdige filmen fra grunnskolen og til å kunne dele den med dere, og til å kunne formidle den videre på sosiale medier mm.

Planleggingsdag fredag 3. februar
Vi minner om planleggingsdag og elevfri fredag 3. februar. Elevene i 1. klasse har vanlig skoledag.

NB! SFO har også planleggingsdag og dermed ingen tilbud til elevene denne dagen – medarbeiderne der trenger tid til å planlegge vårhalvåret.

Meny i kantinen uke 6:
Mandag: Risengrynsgrøt