Fredagslappen

Fredagslappen 15. desember 2017

Barnehagen og 1. klasse
På Luciadagen 13. desember kom 1. klassebarna ned i barnehagen og sang så vakkert mens de delte ut lussekatter til små og store i barnehagen. Etterpå fikk de selv besøk av Luciatoget fra 7. klasse på skolen.
Siste dag før jul, onsdag 20. desember blir det nissefest med gang rundt juletreet. Barna må være her til kl. 9.00. Om de ønsker kan de kle seg ut som skognisse, fjøsnisse, rød/ blå/ eller grå nisse, reinsdyr eller mus. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre kostymer. En lue, genser og knestrømper er fint. Vi ønsker alle barn og foreldre en fredelig jul, og et riktig godt nyttår. Velkommen tilbake tirsdag 2. januar 2018. Siste dagen før jul, onsdag 20. desember.

Julespill
Kollegiet ønsker alle foreldre, elever, venner og bekjente velkommen til årets familieforestilling av julespillet.
Tid: Mandag 18. desember kl. 18:00
Sted: Steinerskolen på Skjold

Meny i kantinen uke 51
Mandag: Kalkun-wrap
Tirsdag: Grøt
Onsdag: Siste skoledag før jul

Kakefat mm søker eier
Der står fortsatt mange kakefat, skåler og former igjen på skolen etter markedet. Disse står plassert på et bord oppe i foajeen. Det er veldig fint om eierne kan hente disse så snart som mulig. Skolen har ikke lagerplass til disse.

Kantareller
Hvem var så hyggelig å gi mengder med tørket traktkantareller til julemarkedet?
Hilsen lærer Mikael

Du store verden på julemarkedet
Du store verden, dukker og dyr salg, hvor salg går til veldedig sosialt formål. Fra vårt julemarked salg fra, ”Den store verden” med dukker og heklede dyr, sammen med venner på Østlandet, så har vi solgt varer på diverse julemarkeder hvor regnskapet viser at fordelings nøkkel av midlene til;
Gatebarn senter i Peru, 8.000,-, Nepal Asha Deep; 5.000,- , Steinerskolen i trengende barn , Adazi 7.000,-, Bogota CES Waldorf; 5.000,- , Qewar; 10.000,- og Vilnius skolen 5.000,-.
Fra vår skole kom det inn kr. 7.000,-. Hilsen Tone Lunde

Hensatte sykler
Det står 3-4 sykler ved rampen som ikke er i bruk. Eiere må ta disse med seg hjem.
Hilsen vaktmester Jørn

Stenging av Harald Skjolds Veg
Det vil være stengt for kjøretøy på dagtid fra kl. 7 – 19 sannsynligvis fram til jul. Det vil ikke bli stengt for gående flere ganger før nyttår.

Juleoratoriet
Collegium Musicum synger Juleoratoriet av J. S. Back i Domkirken søndag 17. desember kl. 18.00. Billetter kr. 250-300,-. Gry har også billetter til forsalg – vennepris kr. 200,-. NB! Absolutt siste frist for både uttak og betaling av vennebilletter er lørdag før konserten. Hilsen Gry

Eventyrmusikal på Cornerteateret fra 15. – 28. desember – for barn i alle aldre.

Vi savner fortsatt eieren av denne lille vesken – den har stått i vinduet på kontoret i hele høst. Vi håper noen melder seg og henter den. Hilsen Aida

Reklamer