Fredagslappen

Fredagslappen 8. november 2018

Barnehagen og 1. klasse
I kveld torsdag 8.november samles foreldre og kollegiet til felles lagekveld for julemarkedet, i barnehagen kl. 18-21. Vel møtt!

Tirsdag 13. november kl. 17.30 feirer vi St. Martins dag med lanternefest for barn, foreldre og søsken i Rosenhagen.  Alle har fått egen invitasjon med sangene i hylla.

Til foreldrene i 2-4. kl.
Torsdag 15. nov. skal vi ha skolens tradisjonelle lanternefest, med lanterner elevene har laget på skolen. Vi møtes ved parkeringsplassen (Fantoftveien 38) senest kl. 17:45! (det kan bli fullt med biler, beregn derfor god tid, husk og varme klær). Vi tenner vår lykt i mørket, foreldrene går med sine barn, men samlet, gjennom skogen mot stavkirken mens alle synger sanger som elevene har øvet på skolen. Foreldrene får sangene på mail. Noteark, mobiler og småsnakk må legges vekk! Bevar stemningen.

Minner om planleggingsdag og elevfri fredag 9. november.
Skolefritids er åpen fra 09.00-15.00 for påmeldte elever.

Lagekvelder til julemarkedet
Nå er det snart tid for julemarked!
Vi inviterer til fire lagekvelder på skolen, hvor vi produserer ting til julemarkedet. Kom og lær hvordan du lager ullengler, transparenter, julegodt og mye mer!
De fire lagekveldene er:
8/11, 15/11, 22/11 og 29/11, kl. 16.45-19.00.

Vi trenger alle og enhver til å fylle opp årets julemarked med vakre ting, så ta med to venner, tante eller bestefar og kom kom kom! Tidlig julehilsen fra Kollegiet

Kapittel 9A i opplæringsloven: skolemiljø
Fra 1. august 2017 har det nye kapittelet 9A om skolemiljø i opplæringsloven trådt i kraft. Udir har laget en oversikt over det nye regelverket. Informasjon til foreldre om dette finner dere på:
Informasjon til elever og foreldre om skolemiljø – udir.no
www.udir.no

Regelverk om skolemiljø – nulltoleranse mot mobbing. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

På www.nullmobbing.no finner dere informasjon om hvilke rettigheter elever og foreldre har, og hva man kan gå gjøre hvis man opplever mobbing.

Meny i kantinen i uke 46
Mandag: Linsesuppe
Tirsdag: Rødbetburger
Onsdag: Seibiff
Torsdag: Svin i sursøt saus

Gi bort vinterutstyr på julemarkedet
Det vil bli satt av et gi bort-rom på julemarkedet hvor man kan gi bort vinterutstyr. Utstyr som kan leveres er skiutstyr, skøyter og vinterytterklær. Utstyret må være helt og i god brukende stand. Det kan leveres på dugnadsdagen lørdag 1. desember mellom kl. 10 – 11 til Ola, eller på selve julemarkedsdagen.